Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У парку Івана Франка відбудеться «Свято читання в країні ангелят» для львівських дошкільнят

17 вересня 2006 року у Львові, у парку Івана Франка, для дітей-дошкільнят відбудеться «Свято читання в країні ангелят», яке організовують видавці журналу “Ангелятко” та “Ангеляткова наука” спільно з представниками Форуму видавців та Львівською міською радою в рамках 150-річчя від дня народження Івана Франка та у рамках XIII Форуму книговидавців. Про це сьогодні, 4 вересня 2006 року, під час прес-конференції повідомив член оргкомітету свята о. Руслан Грех. 

За словами організаторів акції, передбачається, що у святі візьмуть участь близько 2 тис. дошкільнят, віком від 3 до 7 років, для яких організатори запланували безліч конкурсів, розваг. Окрім того, діти зможуть отримати знання української літератури, оскільки під час свята дітям читатимуть казки Івана Франка.
«Новинкою цього проекту є те, що це свято організовують для найменших мешканців Львова – для дошкільнят, — розповів режисер-постановник свята Роман Метельський. — Це найскладаніша аудиторія, бо найважче утримати увагу дітей на довгий час, а тому їх треба чимось зацікавити, для чого ми й запланували багато цікавинок».
«2006 рік проголошений Президентом України роком «Захисту духовного світу дитини». Потрібна співпраця Церкви і держави у створенні умов для повноцінного розвитку дитини. «Свято читання в країні ангелят» — це світський захід, який несе у собі глибоку духовну та релігійну сутність», — зазначив протосинкел Львівської Архієпархії УГКЦ о. Орест Фредина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ