Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У парку Знесіння організують «Великодні передзвони»

26 березня об 11.00 в інформаційно-освітньому центрі парку «Знесіння» відбудеться акція «Великодні передзвони». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Традиційно у парку «Знесіння» щороку навесні проводять толоки, аби прибрати парк після зими. Цьогоріч до Великодня окрім звичних толок для дітей організовано акцію «Великодні передзвони».

 

В освітньому центрі буде виставлено експозицію дитячої творчості: писанки, малюнки-колажі, витинанки з паперу, аплікації та інші роботи. Також діти прибиратимуть великодні деревця та розмальовуватимуть кульки у вигляді писанок. Автори найкращих великодніх композицій отримають подарунки.

 

«Це наша слов'янська традиція, прибирати до Великодня деревця, яку хочемо відродити. Плануємо, що діти приберуть 14 таких дерев. Це такий своєрідний конкурс і автор найкращого деревця отримає подарунок», - розповів директор парку «Знесіння» Олександр Завадович.

 

В цій акції візьмуть участь близько 150 учнів середніх шкіл та гімназій, дитячо-юнацьких клубів, гуртків образотворчого мистецтва, а також долучаться діти з особливими потребами.

 

До акції можуть долучитись всі охочі.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ