Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У парку “Знесіння” пройде фестиваль “Івана Купала”

8 липня 2006 року Львівський обласний осередок “Всеукраїнської молодіжної хостел асоціації” проводить на території регіонального ландшафтного парку “Знесіння” фестиваль “Івана Купала”, — повідомляє прес-служба Львівської міської міської ради з посиланням на відділ зовнішньоекономічної діяльності та туризму.
Метою фестивалю є залучення та знайомство молоді та всіх бажаючих з українськими народними традиціями.  У програмі свята – театралізовані мистецькі акції, концертна програма за участю молодіжних гуртів, розваги біля ватри, танці, пісні.
У концертній програмі візьмуть участь музичні гурти: “Ліміт”, “Тарасова ніч”, “Де сенс?”, інші. У феєричних дійствах фестивалю зможе взяти участь кожен бажаючий і тим самим долучитися до джерел народних традицій.
 “Львівська обласна молодіжна хостел асоціація” є членом “Міжнародної федерації молодіжних хостелів”. Львівська  асоціація є співорганізатором та учасником численних благочинних акцій, семінарів, ярмарок тощо, проводить активну роботу з розвитку молодіжного туризму в Україні та на Львівщині зокрема.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ