Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У парку «Знесіння» відкриють літню школу для дітей і підлітків

10 липня, у парку «Знесіння» планує розпочати свою роботу нова літня школа для дітей та юнацтва. Про це “Гал-info” повідомила керівник проекту і директор Молодіжного центру праці Леся Довганик.
Протягом кількох тижнів (за бажанням) протягом дня діти прийматимуть участь в різноманітних акціях, екскурсіях, займатимуться проектуванням для поліпшення і збереження парку. Керуватимуть наметовим містечком, яке власне побудують самі діти спільно з студентами-практикантами різних спеціальностей і молодими педагогами. Як зазначила Леся Довганик, на перших порах сформують групу з 50 дітей віком 8-14 років. Надалі  планується розширення табору і збільшення чисельності учасників до 100-150 дітей.
Для дітей вже домовлено про кількаразове гаряче харчування. Коштуватиме це всього 55 грн. за тиждень. Літня школа має на меті згуртувати дітей і підлітків навколо проблеми збереження парку «Знесіння», дати змогу їм винести власні ідеї щодо очищення і покращення його стану. Організіція літньої школи-табору ініційована Молодіжним центром праці. Також до проекту залучено Всеукраїнську молодіжну хостел асоціацію, яка діє у Львові ще з 2004 року, і керівництво парку «Знесіння».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ