Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Партії регіонів не зловтішаються над проблемами НУ–НС

Представники Партії регіонів вірять, що в блоці НУ–НС якнайшвидше дійдуть згоди. Про це у коментарі „Гал-info” сказала народний депутат України від ПР Ганна Герман.
„Я далека від того, аби зловтішатися, спостерігаючи за внутрішніми проблемами блоку НУ–НС, – сказала Герман, коментуючи вчорашні перипетії на політраді блоку. – Я вірю, що депутати дійдуть спільної думки, і що їхні амбіції й прагнення якихось посад будуть меншими за інтереси всієї країни”.
За словами Герман, вона сподівається швидкого об’єднання політичних еліт без розбрату і протиріч. „Я вірю, що прагматичні і здорові політики в цій силі візьмуть верх, що допоможе згуртуватися і єдиною силою працювати на благо народу”.
На вчорашній політраді блоку НУ–НС так і не було досягнуто остаточного підписання угоди про створення коаліції з БЮТом. Досі коаліційну угоду не підписали семеро депутатів від НУ–НС, зокрема Станіслав Довгий, Микола Оніщук, Юрій Єхануров, Іван Плющ, Віктор Тополов, Ігор Кріль і Василь Петьовка.
Завтра заплановане друге засідання Верховної Ради України, на якому, ймовірно, буде підніматися питання про створення парламентської більшості.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ