Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Партії регіонів обурилися призначенням Портнова

Народний депутат від Партії регіонів Валерій Бондик заявляє, що багато представників цієї політичної сили не розуміють підстав і мотивів, за якими народний депутат від БЮТ Андрій Портнов був призначений заступником глави Адміністрації Президента. Про це В.Бондик заявив у коментарі.

Він, як колега А.Портнова по Комітету Верховної Ради з питань правосуддя і Вищій раді юстиції, зазначив, що новопризначений заступник глави Адміністрації Президента є високопрофесійним фахівцем в юридичній галузі. «Тим більше – він нещодавно захистив докторську дисертацію», - додав народний депутат.

Водночас В.Бондик з позиції голови Білоцерківської районної організації Партії регіонів зауважив, що він особисто, а також багато однопартійців мають у зв’язку з цим призначенням деякі зауваження та запитання.

«Окремі партійці задають мені запитання: як можна було призначати людину, яка не має відношення до політичних здобутків партії, до перемоги на виборах і таке інше?» - сказав В.Бондик.

Нагадаємо, 2 квітня Президента України Віктор Янукович своїм указом призначив заступника голови фракції БЮТ у Верховній Раді А.Портнова заступником глави своєї Адміністрації – керівником Головного управлінні з питань судової реформи та судоустрою, передає УНІАН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ