Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У переходах на Городоцькій та Любінській облаштують ятки

Виконавчий комітет ЛМР дозволив облаштувати торговельні майданчики з тимчасовими торговельними павільйонами у підземних переходах на вул. Любінській, 100 та вул. Городоцькій (на ділянці між вул. Ряшівською та вул. Патона), повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, на ТзОВ «Галицьке будівництво» покладено обов’язки з розробки та подання на погодження до управління архітектури ЛМР проекту облаштування цих майданчиків, здійснення реконструкції та впорядкування підземних переходів згідно з погодженим проектом та, врешті, власне облаштування. Також підприємство повинне подбати про прибирання території і вивіз сміття, підключення технічного обладнання до електропостачання та дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил торгівлі на тимчасових торговельних майданчиках, уклавши договори з відповідними структурами – комунальними підприємствами, райадміністраціями та ПАТ «Львівобленерго».

Управління комунальної власності ЛМР повинне укласти договір оренди окремих конструктивних елементів благоустрою підземних переходів на вул. Городоцькій, площею 207,9 кв. м, та вул. Любінській, 100, площею 66,5 кв. м, для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення, терміном на 5 років.

У випадку невиконання підприємством вимог, буде вжито заходів щодо відміни цього рішення та розірвання договорів оренди.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ