У період з 20 по 27 квітня на продовольчих ринках спостерігалося підвищення цін на мясо яловичини але знизились ціни на свинину
Слухай онлайн
Економіка

У період з 20 по 27 квітня на продовольчих ринках спостерігалося підвищення цін на м'ясо яловичини, але знизились ціни на свинину

У період з 20 по 27 квітня  на продовольчих ринках спостерігається підвищення цін на м'ясо яловичини, але знизились ціни на свинину. Про це „Гал-info” повідомили в Державній інспекції з контролю за цінами у Львівській області.
 За період з 20 по 27 квітня 2006 року прослідковувалось підвищення середніх цін  на м'ясо яловичини – з 19,05 до 19,10 грн/кг або на 0,3%. в цей період відзначалося цін зниження середніх цін на м’ясо свинини - з 22,43 до 22,35 грн/кг або на 0,4%. Середній рівень цін на цукор-пісок на продовольчих ринках і підприємствах торгівлі зафіксований на рівні 4,35 грн/кг.
На продовольчих ринках Львова станом на 27 квітня середній рівень цін був таким: крупа гречана – 4,04 грн/кг, яловичина – 19,10 грн/кг, свинина – 22,35грн/кг, сало – 11,18грн/кг, птиця - 9,99 грн/кг, цукор-пісок – 4,35 грн/кг.
В цей день найвищі середні ціни на м’ясо яловичини були на таких „Привокзальний ринок” – 19,10 грн/кг, на м'ясо свинини - ТзОВ „Багіра - 24,58 грн/кг.
Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 21.04.06 були наступними: на м’ясо яловичини – 21,16 грн/кг, свинину – 23,88 грн/кг, сало – 13,50 грн/кг, птицю – 11,77 грн/кг та цукор – 4,32 грн/кг.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...