Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У першому кварталі 2006 року фахівцями Львівської філії ВАТ „Уктелеком” було замінено 545 старих таксофонів

Львівською філією ВАТ “Укртелеком” з метою поліпшення надання послуг таксофонного зв’язку проводиться модернізація таксофонної мережі нашої області. На сьогодні у філії завершується робота по заміні всіх старих таксофонів на таксофони нового покоління - універсальні, які дозволяють здійснювати не лише міські дзвінки, а й міжміські та міжнародні. Так, протягом першого кварталу 2006 року фахівцями філії було замінено 545 старих таксофонів типу АМТ-62. Повідомляє сайт Львівської філії ВАТ „Укртелеком”.

Зараз у філії експлуатується 2937 таксофонів, з яких 2797 універсальні та 248 місцеві. Працівники Львівської філії ВАТ “Укртелеком” здійснили заміну 50 шт. таксофонів «Телекарт-101» на «Телекарт-121» на міській мережі Львова. До того ж у місті було замінено 14 дерев’яних напівкабін та 48 пластмасових напівкабін. Зокрема, у Центрі електрозв’язку №4 м. Миколаїв впроваджено систему управління мережею таксофонами «Сіріус-32» та підключено до неї 82 таксофони «Телекарт-101».
У зв’язку із впровадження нової системи захисту таксофонного трафiку вiд несанкцiонованих підключень до ліній таксофонів зв’язківцями додатково змонтовано 45 блоків захисту лінії і становить 307 шт. загальною кількістю каналів – 3258.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ