Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У першому кварталі 2006 року «Львівгаз» через суд стягнув зі своїх боржників серед населення понад 474 тис. грн

У першому кварталі 2006 року примусово, через суд, ВАТ «Львівгаз» стягнув зі своїх боржників серед населення понад 474 тис. грн. Про це повідомили в прес-службі ВАТ „Львівгаз”.
До місцевих судів Львівської області за весь час роботи юридичного відділу ВАТ «Львівгаз» було  подано 9 тис. 383 позовних заяв на суму 13 млн 226 тис. грн.
Зокрема, у першому кварталі поточного року судами міста Львова було задоволено 90 позовних заяв ВАТ «Львівгаз» на суму майже 82 тис. грн. Загалом по області юристи ВАТ «Львівгаз» передали до місцевих судів 448 позовних заяв на суму 500 тис. 314 грн.
«Хотілося б зауважити, що під час примусового стягнення заборгованості за спожитий природний газ через державну виконавчу службу, з боржника додатково стягуються: держмито за розгляд справи судом, витрати інформаційно-технічного забезпечення судового процесу та виконавчий збір у розмірі 10% від суми заборгованості, – зазначає начальник юридичного відділу ВАТ «Львівгаз» Зінаїда Козлюк. – Одночасно інформуємо, незалежно від того, передана справа до суду чи ні, ВАТ «Львівгаз», згідно з «Правилами надання населенню послуг з газопостачання», має право припинити газопостачання при наявності боргу навіть за один місяць».
Станом на 1 травня 2006 року борг населення перед ВАТ «Львівгаз» становить 41 млн 965 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ