Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У першому півріччі кількість отриманих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами зросла на 4,12%

У січні-червні 2006 року  кількість отриманих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами зросла на 4,12% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомляє сайт ДПА у Львівській області.
      Станом на 1 липня 2006 року 4188 суб’єктів підприємницької діяльності мають 11424 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, в тому числі у м. Львові 1304 СПД отримали 2892 такі ліцензії.
   Порівняно з першим півріччям 2005 року кількість ліцензій збільшилась на 22,9 відсотка. Суб’єктами господарювання за шість місяців 2006 року внесено до бюджету 16 652 тис. грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
      Нагадаємо, згідно з постановою КМУ від 18 серпня 2005 р. № 787 про зміни, що вносяться до порядку роздрібної торгівлі алкогольними напоями та нафтопродуктами Кабміну, усі торговці алкогольною продукцією повинні мати  ліцензії на право здійснення торгівлі алкогольними напоями (оптової і роздрібної) або відмовитися від цього асортименту. Вітчизняні виробники таких напоїв також повинні отримати ліцензію на виробництво алкогольних напоїв, яка коштує 8500 грн (500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), а при наявності власних торгових точок - і ліцензію на роздрібну торгівлю. Щорічна плата за ліцензію на оптову торгівлю алкогольними напоями - 1700 грн (100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян); роздрібну торгівлю на кожне місце торгівлі - така ж сама сума.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ