Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У першому півріччі на Львівщині трапилося 12 смертей на виробництві

У першому півріччі 2009 року на піднаглядових територіальному управлінню підприємствах було травмовано 270 працівників, в тому числі - 12 смертельно. У першому півріччі 2008 року травмовано 319 чоловік, в тому числі - 29 смертельно. Є стійка тенденція до зниження травматизму і смертельних віипадків на підприємствах Львівщини. Про це повідомив керівник прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області Микола Гуцуляк.
Цього року найбільше випадків травмування працівників допущено у вугільній промисловості – 186, соціально-культурній сфері – 30, харчовій промисловості – 11, будівництві – 38, залізничному транспорті – 10.

Збільшення кількості випадків смертельного травматизму мало місце на підприємствах автомобільного транспорту (1 проти 0), целюлозно-паперової промисловості (1 проти 0), харчовій промисловості (2 проти 1).

Необхідно відзначити й те, що зменшилась кількість смертельно травмованих на підприємствах вугільної промисловості (4 проти 5), будівельної галузі (0 проти 4), автодорожнього транспорту (1 проти 6), залізничного транспорту (0 проти 2), соціально-культурної сфери (1 проти 4), сільського господарства (0 проти 3) та інші.

За перше півріччя поточного року зменшилась кількість групових нещасних випадків в порівнянні з аналогічним періодом минулого року (7 проти 12). Аварій за цей же період – не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ