Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У першому півріччі поточного року Червоноградський мiський центр зайнятостi працевлаштував майже тисячу осіб

Протягом першого півріччя 2006 року Червоноградським міським центром зайнятості   працевлаштовано 984 особи, що становить 101,4% пiврiчного завдання. З них 45 осiб - на місця, заброньовані для соцiально незахищених категорiй населення.

Також 197 осiб навчались за скеруванням Червоноградського мiського центру зайнятостi за  такими спеціальностями: продавцi, кухарi, швачки, в'язальницi, офiцiанти, бухгалтери, органiзатори малого бiзнесу, штукатури, облицювальники-плиточники. Шляхом надання дотацiї роботодавцям працевлаштовано 46 осiб, а шляхом надання одноразової виплати допомоги з безробiття для започаткування пiдприємницької дiяльностi - 22 особи.
Червоноградський мiський центр зайнятостi постiйно проводить роботи з надання профорiєнтацiйних послуг, здебiльшого молодi i учням шкiл. З початку року таких послуг надано 3136 особам. Зокрема,  була проведена зустрiч учнiвської молодi загальноосвiтнiх шкiл з представниками кадрових служб: КП "Червонограджитлокомунсервiс", ЗАТ "Дюна-Веста", ТзОВ "Європа-Експрес".
Також у цьому пiврiччi працевлаштовано 69 пенсiонерiв і 46 iнвалiдiв. Практикуються оплачувані громадські роботи. Зокрема, протягом пiврiччя у таких роботах взяли участь 286 осiб.
Кiлькiсть безробiтних на фiксованому ринку праці  станом на 1 липня 2006 р. становила 799 осiб, увідповідний період минулого року було  1392 особи. Потреба пiдприємств у працiвниках збiльшилась з 116 осiб до 325 осiб i навантаженiсть на одне робоче мiсце зменшилась з 12 до 3 осiб. Середня тривалiсть перебування на облiку у центрi зайнятостi зменшилась з 9 мiсяцiв до 6 мiсяцiв. Сiмейне або родинне безробiття зменшилось з 130 до 21 особи. Станом на 24.07.2006 р. у станi родинного безробiття перебуває одна одинока мама.
На сьогоднi середня тривалiсть вакансiй становить 28 днiв, що значно перевищує середню тривалiсть по областi - 16 календарних днiв. Однак середня тривалiсть пошуку роботи 97 календарних днiв, це значно менша середньої тривалостi по областi (130 календарних днiв).
Про це повідомив сайт Червоноградської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ