Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Підберізцівській громаді відкрили поліцейську станцію

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
Сьогодні, 7 квітня, у селі Підгірне Підберізцівської територіальної громади запрацювала поліцейська станція. Це службове приміщення, яке використовуватиме Поліцейський офіцер громади виконуючи покладені на нього завдання з охорони громадського порядку. Про це повідомили 7 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Участь у відкритті взяв голова Львівської ОДА Максим Козицький.

"Сьогоднішнє відкриття дозволить понад 5-и тисячам мешканців громади почуватися безпечніше. Адже такий осередок допоможе правоохоронцям швидше  реагувати на різні ситуації. Поліцейський офіцер, який тут працюватиме, оперативно реагуватиме на звернення мешканців, стане частиною вашої громади та гарантом дотримання законності на її території", - зазначив очільник області.

Облаштували поліцейську станцію в с.Підгірне коштом громади, сюди придбали оргтехніку.

"Це - великий кредит довіри до всіх тих, хто буде тут перебувати. Люди повірили і дали кошти на облаштування. І відсьогодні ви маєте виправдати цей людський кредит довіри. Ви маєте бути партнерами громади і стати гарантом громадської безпеки. Девіз поліції «служити і захищати». Виправдайте його і не розчаруйте всіх тих людей, які вам вірять і готові підтримувати", - додав Максим Козицький.

Так, ще 30 липня минулого року між ГУНП та Підберізцівською ТГ було укладено меморандум про співпрацю сторін в рамках проєкту "Поліцейський офіцер громади". Для забезпечення безпечного простору та з метою реалізації основної мети проєкту -безпеки кожного мешканця громади, провели відбір кандидата на посаду Поліцейського офіцера громади. За результатами усіх етапів відбору, поліцейський пройшов спеціальну підготовку та опанував фахові дисципліни у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Навчання провели за підтримки міжнародних партнерів ICITAP.

 Національна поліція ж, спільно з міжнародними партнерами забезпечила поліцейського автомобілем та всім необхідним для виконання завдань у своїй громаді.

Поліцейський офіцер громади Володимир Буряк стане партнером голови громади та обслуговуватиме лише цю громаду.

Він буде доступний для населення цілодобово та надаватиме поліцейські послуги у сфері безпеки дорожнього руху, громадської безпеки, роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах, виявлятиме та припинятиме кримінальні та адміністративні правопорушення, створюватиме безпечний простір шляхом внесення пропозицій по безпекових програмах.

Поліцейська станція працюватиме для населення на вул. Наукова, 1, села Підгірне.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Максим Козицький підписав Меморандум задля розвитку системи захисту дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ