Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Польщі фанати надавали стусанів футболістам за програш

Фанати футбольного клубу “Легія” (Варшава) після виїзного програшного матчу команди у Познані надавали стусанів футболістам улюбленої команди після їх прибуття до Варшави. Інформацію про це офіційно підтвердили в “Легії”.

“Легія уважно аналізує події, які мали місце вночі з 1 на 2 жовтня після повернення команди з програного матчу в Познані. Попередня інформація вказує на те, що група осіб увійшла на територію стадіону (Легії), що є нормальною практикою у виїзних матчах і не викликає занепокоєння. На жаль, після приїзду автобуса на паркінг відбулася словесна перепалка і сутички за участю футболістів, штабу команди, що тривало приблизно вісім хвилин”,- інформує прес-служба команди.

Як підкреслюється, у “Легії” усвідомлюють, що зараз панують сильні емоції з приводу поганих результатів команди. Однак, клуб засуджує їх вираження у формі, що виходять за рамки цивілізованої поведінки.

“Легія” детально проаналізує всі факти, пов'язані з інцидентом, і на підставі висновків здійснить усі потрібні кроки, щоб забезпечити футболістам і працівникам клубу повну безпеку”, - йдеться в заяві команди.

В неділю “Легія” у виїзному матчі у Познані програла місцевому “Леху” 0:3. Команда в цьому сезоні демонструє не найкращі результати: після 11-ти турів минулорічний чемпіон Польщі з 16-ма очками посідає лише восьме місце в турнірній таблиці.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ