Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Польщі за підозрою у жорстокому вбивстві затримали громадянина України

У Польщі за підозрою в жорстокому вбивстві затримали громадянина України. Про це повідомило РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції Любліна.

"Поліція затримала 36-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві жителя Курова, чиє тіло було виявлено в неділю вранці в одному з кварталів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, тіло вбитого знайшли випадкові перехожі. У нього були рани на тілі. Крім того, він був пограбований. Місцеві правоохоронці встановили, що останньою людиною, якого 32-річний чоловік бачив, був українець на ім'я Сергій.

За словами очевидців, між чоловіками в місцевому барі виник конфлікт. "В 4 години ранку компанія залишила бар, усі вирушили додому. Як з'ясувалося, Сергій пішов за жертвою, він вдарив його ножем, викрав гаманець і втік. У той же день за допомогою ATM картки, знайденої в гаманець жертви, він спробував зняти велику суму грошей", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що затриманий працював на одній з місцевих ферм. Він був затриманий при спробі виїхати в Україну. Як повідомляється, в Польщі йому загрожує ув'язнення терміном до 36 років.

rbc.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ