Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Полтаві триває семінар-нарада НОК України присвячена 180-річчю з Дня народження Олексія Бутовського

У Полтаві триває семінар-нарада з регіональними відділеннями НОК України, присвячена 180-річчю від Дня народження одного із засновників Міжнародного Олімпійського комітету та сучасного Олімпійського руху Олексія Бутовського.

Про це повідомила відповідальний секретар НОК України у Львівській області Оксана Вацеба, яка представляє Львівщину на семінар-нараді.

Під час семінару-наради президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка відвідав спортивні об’єкти Полтавщини та поспілкувався з юними спортсменами та студентством регіону.

Керманич НОК завітав до спортивного комплексу «Динамо» та стадіон «Динамо», де зустрівся з представниками тхеквондо, спортивної боротьби, художньої гімнастики, футболу, волейболу та інших видів спорту.

Сергій Бубка також взяв участь у відкритті навчально-оздоровчої зміни «Олімпійські надії», на яке завітали призери Ріо-2016 з веслування на байдарках і каное Дмитро Янчук та Тарас Міщук.

У програмі семінари-наради також відбулася лекція Олени Говорової зі студентами, відкриття музейної кімнати фізичної культури ,спорту та олімпійського руху Полтавщини з нагоди 180-річчя з Дня народження Олексія Бутовського, відкриття спортивної зміни на учбово-тренувальній базі обласної ДСЮШ «Олімпійські надії», відкриття чемпіонату України з триатлону та змагань з триалу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ