Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У понеділок КУНівці пікетуватимуть ГУ Держкомзему у Києві та відновлять пікетування обласного управління земельних ресурсів Львівщини

«Конгресу Українських Націоналістів хтось хоче зробити виклик, адже Микола Пшевлоцький — це не перший випадок такого звільнення членів нашої політичної сили. Подібні випадки були і на Івано-Франківщині. Хочу сказати, що ми вміємо захищатися, але і вміємо нападати. Як сказано у відомому фільмі, «Мы это так не оставим». Вчорашній пікет — це була тільки проба. КУН буде діяти адекватно. Справді, акції протесту на сьогодні та на завтра припинені, адже новопризначений начальник поїхав у Київ на наради і повернеться у понеділок. Відтак у понеділок пікети під стінами обласного управління земельних ресурсів у Львівській області будуть продовжені. Ми переконані, що ми переможемо», — заявив сьогодні на прес-конференції у Львові заступник голови ЛОО КУН Роман Дідусь.
Він також відзначив, що вихідними відбудеться засідання київського осередку КУНу і в понеділок київські КУНівці будуть проводити пікетування головного управління Держкомзему у Києві. «На підтримку львівським акціям протесту», — наголосив Дідусь.
«Якщо ж ми програємо, то програють усі: і блок «Наша Україна», і інші партії, які вважають себе демократичними», — додав Микуш.
Нагадаємо, Миколу Пшевлоцького було звільнено 7 березня, як зазначається в наказі Держкомзему, «за згодою сторін». 11 березня відбулося представлення нового начальника управління земельних ресурсів у Львівській області Дмитра Завтура, депутата Київської обласної ради від БЮТ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ