Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У потязі „Москва-Ужгород” шукали вибуховий пристрій

8 січня о 20 год. 55 хв. невідома особа за телефоном “02” повідомила чергового міського управління внутрішніх справ про встановлення вибухового пристрою у 7-8 вагоні пасажирського потяга №15 «Москва-Ужгород». Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Потяг складався з 19 вагонів, у ньому перебувало близько 684 пасажири та слідував у місто Ужгород Закарпатської області із запланованою зупинкою згідно з розкладом о 21 год. 54 хв. на залізничній станції «Стрий» Львівської залізниці. До станції «Стрий», на яку прибував швидкий пасажирський потяг, було направлено відповідні служби та сили міста Стрий згідно з „Планом дій…”.
У ході прибуття потягу о 21 год. 58 хв. на станцію оперативною групою лінійного відділу при УМВСУ на транспорті з метою виявлення вибухового пристрою було проведено обстеження вагону № 8, вагону № 7 у складі потягу не було. Пошукові роботи завершено о 22 год. 03 хв. – вибухового пристрою не виявлено. О 22 год. 04 хв. із запізненням на 8 хвилин, потяг відправлений до станції призначення. Рух залізничного транспорту не припинявся. З метою додаткового обстеження решти вагонів на предмет ймовірних вибухових пристроїв було виділено оперативну групу працівників МВС. Так, о 03 год. 50 хв. 9 січня швидкий потяг №15 прибув до залізничної станції Ужгород, вибухового пристрою не виявлено.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ