Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ПП «Шегині» затримали героїн

Прикордонники відділу «Шегині» Мостиського загону виявили та затримали наркотичну речовину, - повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

Отримавши оперативну інформацію про можливе переміщення наркотичних засобів через державний кордон з Республіки Польщі в Україну, прикордонники звернули увагу на мікроавтобус марки «Опель», який прибув на прикордонний контроль на в’їзд в Україну. Саме водія цього транспортного засобу, громадянина України, прикордонники підозрювали у причетності до переміщення наркотиків. Транспортний засіб було виведено із загального потоку та скеровано під супроводом на майданчик для поглибленого догляду.

Далі були організовані спільні заходи разом із співробітниками УБОЗ ГУ МВСУ у Львівській області щодо перевірки та реалізації інформації про можливе переміщення наркотичної речовини. Прикордонники подали заяву на проведення спільного поглибленого огляду транспортного засобу та порушили клопотання на проведення особистого огляду осіб, що їхали в ньому. У результаті, прикордонний наряд зі спеціальною собакою, яка і вказала на схованку, на панелі біля магнітоли виявив пакет із фольги, в якому був порошок бурого кольору (зі слів водія «героїн»), близько 32 грамів.

Тепер згаданий громадянин України затриманий для проведення відповідних слідчих дій та експертизи виявленої речовини. В подальшому, за результатами експертизи НДКЦ, буде прийняте рішення щодо порушення проти водія кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 305 та ст. 307 ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ