Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У президії партії мають бути більше представлені регіони - Оксана Білозір

“З’їзд має нас максимально об’єднати, - ділиться своїми сподіваннями народний депутат України Оксана Білозір стосовно з’їзду НСНУ, котрий має відбутися цієї суботи, 21 жовтня, - але я не є прихильницею радикальних змін чи якихось різких кроків”.

“Ми стали набагато мудрішими після всього, що нам довелося пережити. Міцна згуртована позиція “плече коло плеча” разом із самостійним курсом “Нашої України” дасть можливість нам увійти до серця кожного українця, - сказала вона. - Адже наші ідеї – це були перші об’єднавчі ідеї, навколо яких змогли згуртуватися демократичні політичні сили. Цього курсу ми повинні дотримуватись і надалі. Але це буде можливо лише тоді, коли ми залишимось монолітними”.
Білозір очікує гостру дискусію навколо питань кадрової ротації у президії та можливої зміни голови партії: “Особисто я цих ідей не підтримую. Хоча думаю, що в президії мають бути більше представлені регіони. Це допоможе “Нашій Україні” стати ще більш відкритою, демократичною і репрезентативною політичною силою”.
Також вона виступає проти зміни голови партії. “В сьогоднішній ситуації було б небезпечно змінювати голову партії”, - вважає Білозір, повідомила “Гал-info” прес-служба „Нашої України”.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ