Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У промахах вечора вшанування пам’яті Степана Бандери винен не лише Гнатковський? Сценарій проходив затвердження в управлінні культури

Сценарій заходу вшанування пам’яті Степана Бандери проходив затвердження в обласному управлінні культури та в управлінні внутрішньої політики - сказав у коментарі „Гал-info” в. о. директора Палацу мистецтв Юрій Гнатковський.
„Я підготував сценарій та подав його в управління культури та внутрішньої політики і рішення приймали саме там. Також сценарій проходив затвердження в голови обласної ради та протягом місяця обговорювався з представниками політичних партій та істориками”, - розповів Юрій Гнатковський. Що ж до звинувачень про нефаховість його на посаді, Юрій Гнатковський сказав, що директор Палацу мистецтв має займатися господарською діяльністю структури, а для вирішення мистецьких питань має бути створена дорадчо-наглядова рада. „Я вже працюю в цьому напрямку і частково така рада вже сформована”, - сказав Юрій Гнатковський. За освітою Юрій Гнатковський інженер, проте, за його словами, має дев’ятнадцятирічний досвід роботи на телебаченні, з них вісім - як головний режисер, а також чотирнадцять у сфері мистецтва.
Нагадаємо, що сьогодні на сесії обласної ради львівська інтелігенція висловила обурення тим, як новий директор Львівського палацу мистецтв Юрій Гнатковський організував вечір пам’яті Степана Бандери, і висунула вимоги з’ясувати всі обставини зміни керівництва установи та відповідності Юрія Гнатковського на посаді.
До слова, як зазначив „Гал-іnfо” голова фракції „Наша Україна” Львівської обласної ради Олег Паска, ні йому, ні комусь з його колег по фракції пропозиції взяти участь в обговоренні сценарію заходу вшанування пам’яті Степана Бандери не надходило.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ