Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У прощальному матчі Олега Лужного «Арсенал» можуть замінити збірною УЄФА

У прощальному матчі Олега Лужного «Арсенал» можуть замінити збірною УЄФА — повідомив «Гал-info» секретар Львівської міської ради Володимир Квурт. За його словами, лондонський футбольний клуб, який, нагадаємо, разом із збірною України мав брати участь у цьому матчі, не може приїхати до Львова 8 жовтня основним складом через участь у чемпіонаті на Кубок УЄФА.

  «Розглядається варіант, що до Львова може приїхати команда у складі ветеранів та запасних гравців. Однак нас не зовсім влаштовує такий варіант і було б значно цікавіше, якби приїхали все ж гравці основного складу «Арсеналу». Отож, ми ведемо переговори про можливість зміни дати матчу, якщо ж «Арсеналу» таки не вийде приїхати до Львова, то, можливо, що із збірною України гратиме збірна УЄФА», — пояснив Володимир Квурт.
 До першого вересня лондонський клуб мав дати офіційну відповідь, чи зможе він приїхати до Львова на прощальний матч колишнього капітана збірної України з футболу. За словами Володимира Квурта, поки що міська влада відповіді від «Арсеналу» не отримала і продовжила термін до шостого вересня.
 Нагадаємо, прощальний матч Олега Лужного є благодійним і гроші, вилучені від нього, підуть на реставрацію Чорної Кам’яниці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ