Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У приміщенні Городоцької РО УНП невідомі вчинили погром

У ніч з п’ятниці 1 грудня на суботу 2 грудня в місті Городку Львівської області у  приміщенні Городоцької районної організації Української народної партії вчинено погром партійного офісу – повідомив „Гал-іnfо” голова управи ЛОО УНП Андрій Зазуляк.
У понеділок зранку партійці УНП виявили розтрощені замки дверей, зламані сейфи, понищену оргтехніку. З офісу зникли лише зібрані напередодні членські внески, які зберігались в сейфі. Все інше було просто показово розкидано та понищено. Оргтехніка повністю приведена в неробочий стан, партійна документація розкидана по підлозі, понищена партійна символіка. Факт погрому розслідує Городоцький райвідділ міліції.
Погром вчинено після проведеного 30 листопада Городоцькою РО УНП  заходу вшанування пам’яті вояків УВО-ОУН Старика та Березин. Цього ж дня після проведеної акції пройшла зустріч партійного активу із головою ЛОО УНП, депутатом Львівської облради Богданом Козаком.
„Напрошується висновок, що дехто не в захваті від активності УНП на Городоччині та не сприймає заходів вшанування пам’яті українських патріотів”, - зазначають УНПівці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ