Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У пункті пропуску „Рава-Руська” прикордонники вилучили яблука

21 січня 2006 року на пункті пропуску „Рава-Руська” під час прикордонно-митного огляду затримано вантажний автомобіль „Мерседес” з причепом. Вантаж складали яблука, вага яких, як було встановлено, не відповідала вазі, вказаній у супровідних документах. Складено протокол про порушення митних  правил, сума оцінки вантажу становить 9 574 гривні. Про це «Гал-info» повідомила прес-секретар Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Тетяна Герасимчук.
22 січня 2006 року оперативно-пошукова група застави „Нижанковичі” Мостиського прикордонного загону затримала в адміністративному порядку за 800 метрів від лінії державного кордону трьох громадян Молдови за порушення правил перебування іноземців на території України,  та громадянина України. Громадянин України на своєму автомобілі перевозив громадян Молдови. Прикордонний патруль застави „Циків” Мостиського загону затримав за 1,5 кілометра від лінії кордону автомобіль, яким керував громадянин України. В автомобілі знаходилися троє громадян Вірменії, яких затримано в адміністративному порядку за порушення правил перебування іноземців на території України.
23 січня 2006 року на пункті пропуску „Шегині” прикордонний наряд з перевірки документів на в’їзд затримав мікроавтобус „КІА”, який належав громадянину України. Як з’ясувалося, номер кузова автомобіля не збігався з номером у технічному паспорті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ