Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У пункті пропуску „Рава-Руська” в громадянина Німеччини вилучили зброю та набої

У пункті пропуску «Рава-Руська» у громадянина Німеччини виявили зброю та набої до неї – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

23 грудня у пункт пропуску «Рава-Руська» для проходження прикордонно-митного оформлення на в’їзд прибув громадянин Німеччини на автомобілі «Ауді». Іноземець заповнив митну декларацію, де вказав, що заборонених товарів та таких, які підлягають обов’язковому оподаткуванню у нього немає. Під час проведення контролю прикордонники звернули увагу на нервову поведінку водія та, зважаючи на аналіз та оцінку ризиків, було вирішено провести поглиблений огляд автомобіля. Спільна оглядова група під капотом в панелі приладів автомобіля та під заднім сидінням виявила два газові пістолети марки  „SMITH&WESSON” і  „RECK”, калібру 9 мм, та 30 набоїв до нього калібру 9 мм.
Зброю  вилучено та передано на склад митниці. За фактом недекларування працівниками митниці було складено протокол про порушення митних правил.  Даний    транспортний засіб вилучено працівниками митниці в зв’язку з перевезенням в конструктивних особливостях автомобіля  контрабандних товарів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ