Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У пункті пропуску „Смільниця-Кросценко" запроваджуєтся рух автобусів з допустимою массою 7,5 тонн

9 березня 2006 року на міжнародному автомобільному пункті пропуску „Смільниця-Кросценко" Мостиської митниці (Старо-Самбірський район, Львівськoї області), відбулась прикордонно-представницька зустріч представників контролюючих служб України та Польщі, а також уповноважених oci6 Підкарпатського Воєводства (Республіка Польща).
На даний час в пункті пропуску „Смільниця-Кросценко" проводиться митний контроль та митне оформления товapiв та інших предметів що переміщуються фізичними та юридичними особами через митний кордон України транспортними засобами загальною вагою до 3,5 т.
На зустрічі було розглянуто питання про запровадження в пункті пропуску „Смільниця-Кросценко" міжнародного руху автобусів, транспортних засобів з допустимою масою 7,5 тонн. Про це повідомила прес-служба Мостиської митниці.
3 урахуванням домовленостей, досягнутих на вищому урядовому piвнi та зафіксованих у Нотах Міністерств Закордонних справ України i Республіки Польща, початок такого руху транспорту визначено 16 березня поточного року.
У зв'язку із цим польська сторона бере на себе зобов'язання щодо переобладнання смуг руху для повноцінного проведения митного догляду та митного оформления вантажів, автобусів та ручної поклажі громадян, які будуть переміщуватись через кордон.
Реалізація зазначених урядових домовленостей, своєчасне та повне впровадження ix у життя дасть додаткову можливість для розвитку perioнy та наповнення державного бюджету.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ