Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Путіна особисте бажання поставити Януковича на місце - нардеп

Силовий тиск з боку Росії по відношенню до України тільки наростатиме. Про це «Головкому» заявив народний депутат від НУНС Тарас Стецькив коментуючи останні події в РФ і те, чим може вилитися президентство Володимира Путіна для України.

Зокрема, нардеп відмітив, що навіть не чекаючи формального вступу Путіна на посаду президента, рішення вже озвучили. «Зверніть увагу, за півроку до виборів. Це говорить про те, що ера показового лібералізму Медведєва закінчилася, і Путін бере кермо влади у свої руки, і по відношенню до України діятиме, як і раніше: згадаєте дві газові кризи», - сказав він.

«Нічого хорошого його повторне президентство не принесе. Росія йтиме шляхом консервації імперських агресивних змін, у тому числі і в енергетичній сфері», - упевнений Стецькив.

Крім того, на його думку, можливе посилення тиску на українську еліту "починаючи від шантажу і закінчуючи простим підкупом".

«Ще одно обставина: загравання Януковича з Медведєвим. Віктор Федорович сподівався на те, що якщо не з Путіним, то хоч з Медведєвим він домовитися зможе. А тут виявилось, що Путін і Медведєв - це одне і те ж. Отже у Володимира Путіна буде ще і особисте бажання задовольнити свої прагнення і поставити Януковича на місце. До того ж, чекісти ніколи добре не відносилися до осіб з кримінальним минулим», - відмітив нардеп.

Тому, за переконанням Стецькива з боку Росії по відношенню до України тільки наростатиме силовий тиск. «Мета його: повернути Україну назад в Росію, в нову, так би мовити, варіацію Радянського Союзу. Досить згадати що найбільшою геополітичною трагедією двадцятого століття Путін називає саме розвал СРСР. У Януковича зараз конфлікт з Європою із-за ситуації з політв'язнями, у нього немає стратегічного бачення, як будувати українську перспективу він може просто не витримати тиску», - сказав нунсівець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ