Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У питанні референдуму щодо статусу російської мови Партія регіонів залишається послідовною – Ганна Герман

Кандидат у народні депутати від Партії регіонів Ганна Стеців-Герман заперечила інформацію про ймовірність того, що їхня партія може відмовитися від проведення раніше ініційованого референдуму щодо статусу російської мови, вступу до НАТО та виборності голів облдержадміністрацій. Про це Герман заявила у коментарі „Гал-info”.
„Партія регіонів не має наміру відмовлятися від нічого, що було сказано раніше, залишаючись послідовною в виконанні даних людям обіцянок, – сказала Ганна Герман. – А висловлювання щодо ймовірності непроведення референдуму є швидше всього висмикнуті журналістами виразами з контексту”.
У цьому контексті Ганна Герман згадала висловлювання щодо того, що їхня партія буде голосувати за Тимошенко. „Я вже стикалася з тим, що журналісти сказали, що начебто ПР буде голосувати за прем’єрство Тимошенко”.
„Але ми в жодному разі не відмовляємося від декларованих принципів”, – підкреслила Герман.
Нагадаємо, член політради ПР Василь Хара заявив, що не виключає, що вони можуть призупинити процес переговорів з Президентом щодо референдуму. „Можливо, зараз ми не говоритимемо про референдум, якщо від цього буде користь для країни”, – зауважив Хара у коментарі „Німецькій хвилі”, і водночас наголосив, що змінити рішення про проведення референдуму Партія регіонів може не за посади в уряді чи політичні преференції, а виходячи „виключно з користі для суспільства, аби не нагнітати ситуацію”. Також Василь Хара додав, якщо його політична сила не знайде підтримки у президента збір підписів щодо проведення буде продовжено.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ