Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У рамках 750-річчя Львова у Будинку вчених відбудеться Третій Львівський бал

21 жовтня 2006 року у Львові, у Будинку вчених відбудеться Третій Львівський бал, присвячений 750-річчю Львова, — повідомив сьогодні, 9 жовтня 2006 року, під час прес-конференції керівник проекту «Третій Львівський бал» Андрій Цебенко. За його словами, вперше на балу гостей очікує незабутнє театралізоване дійство, за участю провідних акторів Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької.
«Спеціально для балу був написаний сценарій, відповідно до якого гостей будуть зустрічати і розважати король Лев і принцеса, роль якої виконає коронована «Міс Львова-2006». Під час балу будуть звучати пісні Ірини Федишин, Назара Савка», — зазначив Андрій Цебенко.
Вартість запрошення на Львівський бал-2006 становить 200 грн. Кошти, зібрані від продажу запрошень, підуть на встановлення пам’ятника королю Леву.
Як вже зазначали раніше організатори балу, цього року особливі вимоги до одягу: для чоловіків обов’язковим є фрак або смокінг, біла сорочка і метелик, а для жінок — вечірня сукня довжиною поза коліна.
«Для тих, хто бажає взяти участь у Львівському балу, ми організовуємо курси, на яких навчаємо різних танців, зокрема, вальсу», — додала президент Української Ради танцю Ірена Бусь.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ