Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У рамках мистецьких обмінів молодіжної програми «Мистецтво без кордонів» у Львові відбудеться концертна зустріч з творчою молоддю Донбасу

Сьогодні, 14 березня 2006 року, у Львівській облдержадміністрації відбулася зустріч начальника управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрія Корната з делегацією з Донецька. Це, зокрема, 17 обдарованих відомих молодих митців та переможців конкурсів, які перебуватимуть у Львові з 12 по 16 березня в рамках гранту Президента України молодіжної програми підтримки творчої молоді «Мистецтво без кордонів 2006».
Як зазначила керівник проекту «Мистецтво без кордонів» Катерина Калініченко, програмі підтримки творчої молоді України «Мистецтво без кордонів» призначено грант для реалізації циклу мистецьких обмінів.
«Ця програма буде реалізовуватися протягом 2006 року, і передбачає кілька етапів: вечори-представлення творчої молоді Донбасу; заняття «Майстер клас» у різних напрямках мистецтва; камерні та сольні концерти з різножанрових творів класиків та сучасних авторів; тематичні зустрічі між молоддю різних регіонів з метою мистецьких обмінів, — розповіла Катерина Калініченко. — Основний ж захід відбудеться сьогодні у  концертному залі імені Станіслава Людкевича Львівської обласної філармонії. Вхід на концерт буде вільним».
За словами начальника управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрія Корната, наразі ведеться підготовка до того, щоб і львівська делегація змогла представити свої мистецькі програми на Донбасі.
Реалізація програми «Мистецтво без кордонів» у рамках гранту Президента надає творчій молоді більше можливостей втілювати нові ідеї та поширити географічний простір своїх виступів на Львів, Харків, Полтаву, Київ, Москву та Санк-Петербург.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ