Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У рамках «Тижня Інтернет-технологій у Львові» стартують заходи від «de:coded»

У рамках «Тижня Інтернет-технологій у Львові», стартують заходи від «de:coded». Вже від 15 листопада розпочались конкурси «robo:coded», cross:coded Intel Developer Challenge», «Modding» та «de:coded AI». Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Конкурс «robcoded» - це змагання на національну першість з розробки та виготовлення робототехніки, що стане частиною міжнародної першості «Eurobot», «cross:coded Intel Developer Challenge» – унікальний конкурс серед розробників програмного забезпечення, «Modding» – змагання для дизайнерів щодо представлення робіт з дизайну та комп’ютерної техніки, «de:coded AI» - конкурс з програмування систем штучного інтелекту.

«Багато цікавих заходів ми плануємо проводити і 2011 року. Серед них - першість України з кібер-спорту, першість у спортивному програмуванні. Фінальною частиною буде традиційний 72-годинний фестиваль, який поєднає конкурси та змагання, семінари та майстер-класи, виставки, події для бізнесу, шоу. До прикладу, скажу кілька цікавих цифр з минулого такого конкурсу - 5,3 МВт спожитої за 3 дні електроенергії, понад 500 учасників у професійних змаганнях, 28 професійних конкурсів, світовий рекорд з розгону центрального процесора, лабораторний практикум в галузі робототехніки та моддінгу», - розповідає координатор проектів Олександр Явлінський.

Буде проведено двомісячний практичний освітній курс з автоматизації та робототехніки. Фінал національного відбіркового етапу пройде на щорічному IT-фестивалі «de:coded», де по 3 команди-переможці з кожної ліги отримають право представляти Україну на європейському фіналі Eurobot 2011.

Реєстрація охочих - з 1 грудня.

Довідка.

«de:coded» - мультидисциплінарний рух в галузі інформаційних технологій та комп’ютерного мистецтва. Рух «de:coded» поєднує в собі комплекс проектів та заходів, пов’язаних з різноманітними галузями комп’ютерної індустрії. Суть руху полягає у виділенні кількох напрямів та створенні спеціального комплексу заходів, спрямованих на навчання і підвищення кваліфікації молодих спеціалістів, залучення у галузь ІТ «нових людей».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ