Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Раві-Руській відбудеться міжнародний турнір з дзюдо

У суботу, 9 листопада, у Раві-Руській відбудеться міжнародний турнір з дзюдо «Rava-Ruskaopenjudocup», повідомила прес-служба Рава-Руської міської ради.

Турнір пройде з метою популяризації спорту та дзюдо в Україні, зокрема і у Раві-Руській.  Його організаторами виступають Рава-Руська міська рада, відділ Державної прикордонної служби «Рава-Руська» та громадська організація «Кордон».

«Цей турнір ми проводимо вперше. Найперше, ставимо перед собою завдання сприяти спортивному вихованню школярів та молоді, залучати їх до здорового способу життя, - розповіла міський голова Рави-Руської Ірина Верещук. - Також однією з цілей є встановлення дружніх та міцних зв’язків між містами України та поглиблення міжнародної співпраці».

Участь у турнірі з дзюдо у Раві-Руській візьмуть юні спортсмени 2001 – 2005 років народження з Львівської, Волинської, Хмельницької областей, а також з Республіки Польщі. Очікується понад 150 учасників.

«Учасники та глядачі під час турніру матимуть змогу зробити добровільні грошові внески, які ми спрямуємо на розвиток боротьби у Раві-Руській», - зазначила Ірина Верещук.

Турнір відбудеться у спортивному залі Рава-Руського професійного ліцею. Початок змагань – об 11.00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ