Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Раві-Руській затримано чотири автомобілі, оскільки документи на них було підроблено

Сьогодні, 7 квітня, вночі у пункті пропуску „Рава-Руська” під час перевірки документів на виїзд прикордонники затримали автомобіль „Форд-Сієра” 1985 року випуску, яким керував громадянин України. Встановлено, що технічний паспорт на автомобіль підроблено.
Вранці, 7 квітня, під час прикордонно-митного контролю на в’їзд у пункті пропуску „Рава-Руська” затримано автомобіль „Хонда” 1997 року випуску. Господар автомобіля громадянин України. При проведенні огляду транспортного засобу прикордонники виявили, що номер кузова автомобіля не співпадає з номером вказаним у технічному паспорті.
Через дві години затримано ще й мікроавтобус „Мерседес спринтер” 1999 року випуску, яким керував громадянин Польщі При перевірці документів у прикордонного наряду виникли сумніви щодо законності ввезення транспортного засобу на територію України, оскільки, номер кузова не відповідає номеру у технічному паспорті.
Також сьогодні затримано автомобіль „Мерседес Віто” 1999 року випуску, яким керував громадянин України. Під час прикордонного контролю виявлено  невідповідність даних реєстраційного номера  автомобіля із записом в контрольному талоні, а також   два комплекти  номерних знаків. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ