Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У рейдерській атаці на „Львівсільмаш” замішані міські посадовці і депутати ВРУ – Олексій Білоус

„У чітко спланованій рейдерській атаці на ВАТ „Завод Львівсільмаш” замішані міські посадовці і депутати Верховної Ради України”, – про це сьогодні під час брифінгу заявив голова робочої комісії ЛМР з розслідування ситуації на ВАТ Львівсільмаш, депутат Львівської міської ради Олексій Білоус.
„Рейдери на сьогоднішній день просто хочуть забрати землю у заводу Львівсільмаш. Це Корпорація „МАК”, з якої і почалась афера, комерційний банк „Київ” та інші структури. Проте міська влада не розглядатиме питання про закриття Львівсільмашу і зробить все можливе для збереження робочих місць. На даний момент ставиться питання про винесення заводу у промислову зону із вул. Городоцької, найімовірніше на вул. Шевченка у районі Рясне-2 із збереженням виробництва. Якщо знайдеться інвестор, який би це здійснив, то влада не лише не буде заперечувати, а й навіть сприятиме налагодженню роботи на заводі.”, - зазначив він.
Окрім того, Олексій Білоус зазначив, що цільове призначення землі, на якій розташований завод, буде змінено. Олексій Білоус зазначив, що потенційний інвестор є, проте на даний момент він не хоче вкладати кошти у зв’язку з рейдерськими атаками і судовими справами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ