Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У резонансних злочинах, що стались на Львівщині останнім часом, Володимир Хімей політичного підтексту не вбачає

Злочини, які стались на Львівщині протягом останнього часу, не мають ознак політичних злочинів, мають суто кримінальний характер і пов’язані із перерозподілом економічних сфер впливу. Про це під час сесії Львівської облради повідомив начальник Управління СБУ Володимир Хімей.
Головною причиною злочинів він вважає неефективну систему державного регулювання економічних відносин. Крім того, за словами Володимира Хімея, жоден із потерпілих не звертався до правоохоронних органів з вимогою захистити його. Водночас він переконаний, що погрози в сторону кожного з потерпілих могли надходити.
Володимир Хімей, як і Віталій Максимов, вважає, що однією з головних проблем є проблема кадрів. „Ми змушені звільняти фахових працівників через їхній вихід на пенсію. Для того, щоб ви орієнтувались, я наведу деякі цифри: підполковник йде у відставку у віці 50 років, а полковники – у віці 55 років. Це вік, коли людина може ефективно працювати”, – переконаний Володимир Хімей.
Він закликав депутатів ЛОР з розумінням і толерантністю ставитись до проблем, які виникають у роботі правоохоронних органів, і закликав їх до співпраці. „Так склалось, що депутати Верховної Ради України тісніше співпрацюють із нами, ніж депутати облради”, – зазначив Володимир Хімей. На його думку, для ефективнішої роботи правоохоронних органів повинна бути створена координаційна комісія на чолі із прокуратурою.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ