Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У результаті операції „Таксі” працівники ДАІ виявили два викрадених автомобілі

У серпні 2006 року на території Львова та області працівники управління ДАІ у Львівській області провели оперативно-профілактичну операцію «Таксі». Повідомила «Гал-info» прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Працівники ДАІ провели низку заходів для підвищення ефективності підрозділів ОВС у боротьбі з незаконними заволодіннями транспортних засобів. Для належного інформаційного забезпечення, було визначено пріоритетні напрямки відпрацювання по лінії служби, складено списки криміногенних місць по лінії автотранспорту, списки підприємств, що надають послуги таксі, списки гаражних кооперативів, автостоянок, СТО та осіб, що займаються ремонтом автотранспорту на дому, списки осіб, що підозрюються у скоєнні незаконних заволодінь автотранспортом та автомобілів, які вони використовують. Усього від початку заходів перевірено близько 500 об'єктів, з них: 49 СТО, 51 автомайстерню, 329 автогаражів, 7 місць авторозборок, 45 придорожніх готелів. Під час несення служби працівники ДАІ перевірили автомобілі з позначенням «ТАКСІ» - 502 автомобілі, з них: 209 маршрутних таксі та 293 легкових автомобілі незалежно від форм власності. Для відпрацювання осіб - членів та лідерів ОЗУ, перевірки їх на предмет перевезення в автотранспорті зброї та вибухових речовин, причетності їх до розбійних нападів, керівниками підрозділів ДАІ протягом відпрацювання організовано проведення активних пошукових заходів по виявленню та затриманню членів ОЗУ та їхніх автомобілів згідно з наданими орієнтуваннями.
Особливу увагу під час операції було приділено ринкам, пунктам ремонту та обслуговування автотранспорту, автостоянкам, кооперативним гаражам, магістральним та об'їзним дорогам тощо.
З метою встановлення викраденого автотранспорту, окремих вузлів та агрегатів до нього здійснено за окремим графіком перевірку приватних майстерень по ремонту автомобілів, автостоянок, автозломів, кооперативних гаражів, автогосподарств, державних авторемонтних майстерень, ринків продажу автотранспорту.
Усього за час проведення заходів в середньому за добу було залучено 153 працівників ДАІ.
В результаті працівники ДАІ виявили 19 фактів знищення номерних агрегатів, 27 автомобілів-таксі, які використовувались з підробленими номерними агрегатами та реєстраційними документами. Також в розукомплектованому стані було знайдено автомобіль, викрадений в м. Львові з вул. Куликівської, 396 в ніч з 03.08. на 04.08.2006 року. А неподалік від місця цієї знахідки, у лісопосадці виявлено автомобіль ВАЗ-2106, державний номерний знак ВС 4956 АС, який було викрадено в м. Львові з вул. Скрипника в ніч з 20.08 на 21.08.06 року. Підозрюваних у скоєнні цих злочинів затримано.
За 7-м місяців поточного року на території області було скоєно 364 незаконних заволодінь транспортними засобами проти 470, які було скоєно торік. Протягом звітного періоду встановлено осіб по 78 незаконних заволодіннях. Найбільш уражені такими злочинами залишаються території обслуговування Бориславський MB, Дрогобицького МРВ, Стрийського MB, Пустомитівського РВ, Жовківський РВ та м. Червоноград, серед органів внутрішніх справ м. Львова – Галицький та Франківський РВ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ