Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У річці Бар на Дрогобиччині виявили залишки нафтопродуктів

15 листопада в районі села Лішня Дрогобицького району виявлено сліди нафтопродукту на річці Бар – повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Близько 15 год. 15 листопада оперативною групою Дрогобицького РВ ГУ МНСУ представниками районної СЕС, Держуправління екоресурсів виявлено сліди нафтопродукту на річці Бар. У ході проведеної розвідки о 16 год. 20 хв. встановлено, що місце витоку нафтопродукту безпосередньо знаходиться  в руслі річки Бар на відстані 1 км вище по течії  від села Лішня Дрогобицького району. Найближчий продуктопровід знаходиться на відстані 2 км від місця витоку нафтопродукту. Продуктопровід належить ДП «ПрикарпатЗахідтранс».
За попередніми спільними висновками представників Держуправління екоресурсів, районної СЕС, голови Лішнянської сільської ради та оперативної групи Дрогобицького РВ ГУ МНС, ймовірним джерелом забруднення можуть бути  сторонні предмети  із залишком нафтопродукту, які були кинуті у русло ріки невідомими особами.
Для проведення обстеження місця витоку нафтопродукту і русла ріки залучено чергове аварійно-рятувальне відділення 1-го АРЗ МНС України. Районною СЕС відібрано проби води з річки Бар для проведення дослідження.
Станом на 18 год. сторонніх предметів в річці Бар не виявлено.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ