Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Росії під час випробувального польоту розбився Ан-148

Літак експериментальної авіації Ан-148, що належить Воронезькому авіабудівному заводу (ВАЛТ), розбився в 130 кілометрах від Воронежа (Росія) під час випробувань.

У результаті катастрофи літака загинуло шестеро людей. Про це заявив представник білгородського управління МНС. За попередніми даними, тіла всіх шістьох людей, що знаходилися на борту, вже виявлені.

Аварія сталася 5 березня в районі села Гарбузова (Олексіївський район Бєлгородської області). Представники МНС повідомили, що літак впав на город приватного домоволодіння, однак на землі жертв і руйнувань немає.

Загалом на борту літаказнаходилися четверо членів екіпажу та двоє громадян М'янми - саме цій країні готувалися передати Ан-148. У регіональному МНС вже підтвердили загибель іноземців в авіакатастрофі.

М'янма стала першим іноземним замовником літака, який спільно будується Росією і Україною. Згідно з контрактом, який був підписаний у 2008 році, М'янма для національних військово-повітряних сил закупила два літаки Ан-148, повідомляє ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ