Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Росії заборонили окремі сторінки YouTube

До реєстру заборонених ресурсів потрапив не весь сайт YouTube, а лише окремі його сторінки, де може бути розміщена небажана інформація, повідомив прес-секретар Роскомнагляду Володимир Піков.

"До реєстру був внесений не великий сервер YouTube, а якась із його сторінок із забороненим матеріалом. На адресу адміністрації ресурсу направлене відповідне повідомлення із проханням прибрати небажану інформацію", - пояснив він.

Раніше повідомлялося, що популярний відеохостинг YouTube внесли до реєстру заборонених сайтів. Як повідомляється на сторінці реєстру, адресу youtube.com додали в нього 21 листопада за рішенням Росспоживнагляду.

Варто зазначити, що третього листопада Роскомнагляд отримав від Google та YouTube офіційні контакти, за якими відомство має повідомляти ресурси про виявлену на них заборонену інформацію.

Нагадаємо, що в четвер, 1 листопада, був запущений Роскомнаглядом за адресою zapret-info.gov.ru єдиний реєстр інтернет-сайтів, що містять інформацію, поширення якої на території Росії заборонене.

На ресурсі передбачена форма для подання скарг, яка дозволяє вказати адресу сторінки та опис забороненої інформації, а також докласти скріншот сторінки.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ