Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Рясне-2 хочуть збудувати потужний виставковий центр

У Рясне-2 хочуть збудувати потужний виставковий центр — повідомив «Гал-info» начальник відділу генерального плану міста управління архітектури ЛМР Роман Андрусишин. Щоправда, за його словами, поки що це будівництво лише на рівні задуму, коли ж реально його розпочнуть - наразі невідомо.

 «Як ми собі запланували, це має бути досить потужна постійно діюча виставка з профілюючих галузей економіки Львова та Львівської області, а також окремі площі під профільні змінні виставки. Крім цього, там мають бути певні розважальні об’єкти, величезні місця для паркування, об’єкти харчування, — розповідає Роман Андрусишин. — Ми вже зорієнтувалися, де має бути розташований цей виставковий центр. Це район Рясне-2, але не на території житлового масиву, а в промисловій зоні, де місто має достатньо резервних ділянок. Під центр планують виділити близько 30 га землі. Ми напрацьовуємо інвестиційні пропозиції, а вже міська рада має вирішувати, за яку ціну і на яких умовах продавати землю».
 За словами Романа Андрусишина, відділ генерального плану має розробити інвестиційні пропозиції щодо будівництва виставкового центру у Львові протягом наступних одного-двох місяців.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ