Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Рясне-2 маршрутки їздитимуть до 23.30

У житловому масиві Рясне-2 встановлять два мобільні пункти для оплати за комунальні послуги. Зокрема такий пункт буде облаштовано на вул. Величковського, 4 (на зупинці громадського транспорту) та на вул. Величковського, 40 (біля супермаркету). У цих місцях також будуть встановлені банкомати. Таке доручення дав міський голова Андрій Садовий за результатами зустрічі з мешканцями мікрорайону. Зараз управління економіки готує відповідну ухвалу міської ради. – повідомила прес-служба ЛМР

Також вирішено питання із проїздом до мікрорайону у вечірній час. Мешканці Рясного-2 скаржились  на графік руху транспорту, тому з перевізниками відбулась зустріч, на якій переглянуто графіки і затверджено нові. З 6.30 до 23.30 у Рясне 2 курсуватимуть  маршрутні автобуси.

 

Для молоді району буде створено культурно-спортивний центр на базі середньої школи № 100.  Адже у цьому масиві нема закладу, де б могла займатись молодь. Департамент містобудування працює над концепцією такого універсального центру.

 

Також у житловому масиві Рясне-2  буде створено  амбулаторію сімейної медицини. Зараз управління охорони здоров’я вивчає це питання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ