Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Садового є гасло для третього терміну

Міський голова Львова Андрій Садовий подякував львів’янам за виконаний громадянський обов’язок. Він також подякував своєму конкуренту із Партії регіонів Петру Писарчуку за привітання з перемогою. Про це він заявив сьогодні, 2 листопада, на прес-конференції у Львові.

«Шкода тільки, що Петро Писарчук зробив це через ЗМІ, а не особисто. Я дуже поважаю Петра Івановича і вдячний йому за привітання», - зазначив Андрій Садовий.

Він також зазначив, що Петро Писарчук єдиний, хто привітав його з перемогою серед опонентів. Також він планує запросити до діалогу всіх кандидатів на посаду міського голови, щоб розпочати конструктивно працювати для львів’ян.

«Я хотів би подякувати всім тим, хто прийшов 31 жовтня, та виконав свій громадянський обов’язок. Також особливо я хочу подякувати всім тим, хто підтримав мою кандидатуру на виборах міського голови, хто дав нам довіру та можливість продовжувати курс реформ, який ми сьогодні проводимо у Львові», - заявив Андрій Садовий.

Він також додав: «Львів – це столиця культури, новітніх технологій, туризму та книжки і ми розвиватимемо це через освіту та просвітництво. Ми продовжуватимемо інвестувати кошти в заклади освіти, проводити бізнес-форуми та інноваційні форуми. Ми повинні багато зробити в медицині та щодо соціального захисту львів’ян, а також для підтримки львівського товаровиробника. Щоб це реалізувати, потрібна політична стабільність. Моє гасло, яке взяв для роботи ще в 2006 році, є актуальним і сьогодні і на багато-багато років вперед: «В єдності сила!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ