Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Садового кажуть, що Львів прибирали всю ніч

Снігоприбиральна техніка всю ніч працювала на вулицях Львова. Як розповіли голови районних адміністрацій, прибирання доріг та тротуарів міста від снігу і ожеледиці триває. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Галицькому районі вночі працювало 4 піскосії та трактор. За ніч використали понад 50 м куб піскосуміші. Зараз вулиці прибирають двірники.

«Двірники вже з ранку працюють, аби розчистити вулиці міста від снігу, що продовжує падати», - розповіла Ірина Маруняк, голова Галицької районної адміністрації.

У Франківському районі вночі працювали 3 одиниці техніки. Використали 80 тонн піскосуміші.

«Зараз виїхав тракторець, аби розчищати тротуари. Також працюють двірники», - розповів Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації.

Як розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, техніка у районі продовжує працювати.

«Вночі у районі працювало 4 піскосії. Зараз продовжуємо посипати вулиці піскосумішшю. З 10 год ранку плануємо випустити на вулиці підмітальну техніку, бо зараз ще падає сніг», - додав Іван Лозинський.

Нагадаємо, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні, 23 січня, на території області та міста Львова збережуться складні погодні умови – опади у вигляді дощу з переходом у мокрий сніг, сильна ожеледь, складні відкладення ожеледі та мокрого снігу.

Львівська міська рада просить усіх водіїв та мешканців бути обережними. Просимо, якщо це можливо, утриматися від поїздок приватним автотранспортом, а під час руху по дорогах бути уважними та обирати безпечну швидкість руху.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ