Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Садового кажуть, що нових Грибовичів в Рясному не буде

Львівська міська рада просить не збурювати громадськість та не поширювати неправдиву інформацію щодо використання земельної ділянки в Рясне для сортування сміття. Земельна ділянка на вул. Шевченка, 327г, яку пропонують виділити для ЛКП «Львівспецкомунтранс», буде використовуватись для виробничих потреб підприємства, будівництво будь-якого сміттєсортувального комплексу на цій території не можливе. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в ЛКП «Львівспецкомунтранс», підприємство просить про закріплення земельної ділянки площею 0,97 га на вул. Шевченка, 327г для своїх виробничих потреб. Інформація про закріплення 30 га, яку поширюють в Інтернеті, не правдива.

На ділянці на вул. Шевченка, 327г розташовані приміщення, які комунальне підприємство планує задіяти для виробничого призначення. Будівництво сміттєпереробного заводу на цій ділянці не можливе. Відтак, громадськість просять не піддаватись на провокації та не поширювати не правдиву інформацію.

Додамо, що сьогодні. 29 листопада, активісти анонсували, що у четвер, 1 грудня, під стінами Львівської міської ради відбудеться пікет проти запуску сміттєсортувальної лінії на території підприємства "Львівсільмаш".

Активісти закликали мешканців долучитись до пікету. Вони вимагають заборонити запуск сміттєсортувальної лінії в Рясне.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ