Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Садового "напряг" із Тимошенко: гроші взяв, а дати Львову воду до першого туру - не встигає

«На системну подачу води цілодобово львів’яни можуть розраховувати з кінця першого кварталу 2010 року», – про це сказав учора, 24 листопада, під час прес-конференції директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський.

 

«Я не хотів би називати точної дати, коли у Львові на 100% буде запроваджено цілодобове водопостачання, як це робить прем’єр-міністр України. Фактично, усі роботи ми завершимо до кінця 2009 року, адже будь-яке невиконання запланованих заходів негативно вплине на водопостачання в цілому», – зазначив він. Водночас Мирослав Заплатинський додав, що з 1 січня львів’яни мають відчути, що водопостачання поліпшилось.

 

Нині Сихівський, Шевченківський та Галицький райони міста мають водопостачання 18 годин на добу, Залізничний та Франківський – цілодобово, але найскладнішою є ситуація в Личаківському районі.

 

Нагадаємо, що міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв Голові Уряду Юлії Тимошенко, що у Львові до кінця  року буде цілодобове водопостачання, якщо уряд виділить 190 млн грн. Тимошенко дала слово, що гроші будуть, відтак, Львів отримав 190 млн грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ