Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Садового проблема: ніхто не хоче працювати директором ЛКП «Лев» за 2 тис. грн

На посаду керівника ЛКП «Лев» оголосили конкурс. Попередній в.о. директора, Роман Гарматій, який з жовтня перебував на лікарняному, вчора, 19 листопада, написав заяву на звільнення у зв’язку із станом здоров’я, повідомили прес-службу Львівської міської ради у відділі кадрів.

За словами Галини Бордун, з 3 жовтня, коли Роман Гарматій потрапив у лікарню, на посаду директора ЛКП за контракт був призначений Богдан Марків.

«Богдан Марків має ветеринарну освіту, раніше був підприємцем. Він призначений на посаду за контрактом до 3 грудня, на час відсутності основного працівника, оскільки Роман Гарматій пішов на лікарняне, а в ЛКП лише 9 штатних працівників і хтось керувати мусить.

Прийом документів на конкурс повинен був закінчитись 15 листопада, проте ніхто не подався. Це означає, що конкурс триватиме доти, доки ми не знайдемо людей, два-три кандидати, серед яких можна було обирати. До кандидата на цю посаду є дві основні вимоги: здібності менеджера та освіта ветеринара», - повідомила Галина Бордун, начальник відділу кадрів.

Водночас міський голова наголосив, якщо підтвердяться факти жорстокого поводження з тваринами в ЛКП «Лев», винні будуть покарані згідно із законодавством.

«Для мене особисто, жорстоке поводження з тваринами – це такий же злочин, як жорстоке поводження з людьми. Я максимально буду підтримувати правоохоронні органи, щоб вони об’єктивно зробили розслідування. Якщо там є порушення, винні мають бути покарані по закону. Ніхто не давав права знущатись над тваринами.

Є проблема з керівником – є вакансія. Запропонуйте керівника комунального підприємства, який піде працювати за 1,5-2 тис грн. Нема охочих йти працювати. Це проблема», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ