Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Садового спростували закиди щодо "прихватизації" універмагу «На ринку»

Позиція влади Львова щодо всіх об’єктів комунальної власності, які перебувають в оренді, навіть якщо є ухвала сесії щодо приватизації шляхом викупу, є одна: якщо є заборгованість з оренди, про укладення договору купівлі-продажу йтися не може. Це стосується не лише приміщення універмагу «На ринку», а й всіх інших об’єктів. Про це під час прес-конференції повідомила директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогодні є чинна ухвала сесії ЛМР про приватизацію приміщень «Універмаг «На ринку» способом викупу. Сесія ЛМР в 2009 році таку ухвалу прийняла. І орендар звернувся в суд і зобов’язує її виконати. Позиція міста в суді є така, що не може йтися ні про який договір купівлі-продажу, ні про яку оцінку майна до тих пір, поки існує заборгованість орендаря перед містом.

Зараз мені відомо, що єдина оцінка цього об’єкту робилася ще у 1996 році. На сьогоднішні діючої оцінки цього приміщення не існує», - повідомив начальник управління комунальної власності міста Євген Климкович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ