Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Самбірській районній раді відбулася нарада представників політичних партій щодо підготовки до першої організаційної сесії

Учора, 18 квітня, у Самбірській районній раді відбулася нарада представників політичних партій, що обрані депутатами нового скликання, з метою підготовки до першої організаційної сесії. Нарада відбулася під керівництвом голови районної ТВК Ярослава Левчика. Участь у нараді взяли: голова РР Ігор Несторак (НСНУ), керуючий справами РР Віталій Кімак, Ігор Максимів (ВО «Батьківщина»), Михайло Павлючик (УНП), Богдан Ладанай («Відродження»), Степан Гнатищак (ПППУ), Роман Строгуш (ГП «Пора»), Тарас Струк (КУН), Степан Шагала (НРУ), Ростислав Партика (ХДС).
 Учасники наради прийняли рішення розпочати підготовку першої організаційної сесії, зокрема визначено і узгоджено остаточну дату – 3 травня. Для підготовки рішень сесії створено спільну робочу групу, до якої увійшли по одному представнику від кожної політичної сили, що представлена у районній раді. До проведення сесії упродовж двох тижнів працюватиме над узгодженням питань порядку денного, порядку створення лічильної комісії, процедури обрання керівництва ради – голови та заступника. Робочою депутатською групою буде спільно опрацьовано проект регламенту РР. Найближчим часом до сесії буде узгоджено перелік постійних депутатських комісій ради та підготовлено проект положення про комісії та президію. Разом з тим, на рівні партійного представництва у складі робочої групи буде можливість вирішити усі необхідні організаційні процедури для забезпечення належного функціонування ради впродовж 5-річної каденції. Як прокоментував нараду Віталій Кімак: «На даному етапі політичні партії Самбірщини, які отримали довіру виборців представляти їхні інтереси у районній раді, продемонстрували бажання працювати конструктивно та злагоджено. У районній раді немає «недемократичних» сил та немає відповідної необхідності створювати штучні коаліції, натомість є сьогодні потреба максимально об’єднатись задля виконання своїх передвиборних обіцянок. До цього ж у районній раді вже склалася добра традиція, що усі дебати, як правило, відбуваються до сесії».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ