Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Самборі електричка Сянки - Львів така переповнена, що у тамбур не запхатися

Слова докорів на адресу залізничників довелося почути автору цих рядків 22 січня на станції Самбір, коли відправлялася електричка Сянки - Львів о 17.20. Річ у тім, що всупереч заявам "Укрзалізниці" про додаткові потяги у святкові дні, схоже, що Львівська залізниця навіть зменшила кількість вагонів з традиційних шести до чотирьох у щоденній електричці.

Все це призвело до того, що вже у Самборі неможливо було пропхатися у тамбор, а що діялось далі дорогою до Львова, то це можна лише здогадуватися. Обурені пасажири подейкували, що «колійовці» змовилися із «маршрутчиками», аби ті мали більший заробіток у святкові дні і, очевидно, все то не задурно.

 В силу особистих обставин на станції були депутат Самбірської міської ради минулих скликань Ярослав Федірко та депутат Старосамбірської районної ради Мирон Пацай. Журналіст  попросив їх висловитися з цього приводу. Обидва депутати стверджують, що таке трапляється часто, особливо у передсвяткові та післясвяткові дні, коли молодь, студенти масово їдуть зі Львова, або до Львова.  Акурат у ці дні вагонів стає менше. Доказів зацікавленості «колійовців» у цій ситуації вони не мають, однак громадська думка та чутки серед пасажирів наполегливо стверджують, що якусь користь таки мають. Доводилось чути, що окремі залізничники навіть є співвласниками маршруток.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ